Finnairilla historiansa nopein kapasiteetin kasvu talvikaudella 2017

A321ER_10Finnair toteuttaa historiansa suurinta kapasiteetin kasvua alkavalla talvikaudella. Sen aikana avataan uudet reitit Dominikaaniseen tasavaltaan, Intiaan, Kuubaan, Meksikoon ja lisätään lisäkapasiteettia Lappiin.

Finnairilla on talvikaudella 20 kaukokohdetta ja yli 100 Euroopan kohdetta, ja kotimaassa Lapin-kohteisiin on lisätty reilusti lentoja.

Marraskuun alussa Finnair aloittaa lennot Intian Goalle sekä Meksikon Puerto Vallartaan, marraskuun lopussa Puerto Plataan Dominikaaniseen tasavaltaan ja joulukuun alussa ennot Kuuban Havannaan.

“Tämän talven kapasiteetin kasvu on suurin koko 94-vuotisen historiamme aikana”, sanoo Finnairin kaupallinen johtaja Juha Järvinen.

”Suomalaiset saavat uusia suoria reittilentoja talven lomakohteisiin, ja myös Lapin hangille pääsee entistä paremmin.”

Lappi vetää matkailijoita, ja Finnair tarjoaa marras-huhtikuussa 430 000 paikkaa Lapin lennoilla. Finnair avaa joulukuun puolessa välissä myös suorat lennot Gatwickistä, Pariisista ja Zürichistä pohjoisen kentille. Yhteensä Finnair kasvattaa lentoja Lappiin yli 20 prosentilla.

Jo yli puolet Finnairin kaukoliikennelaivastosta on uusia Airbus A350-900 -koneita. Viimeisin eli yhdestoista koneyksilä on maalattu Marimekko Kivet -erikoisvärityksellä.

Lue myös: