Finnairista Paralympiakomitean pääyhteistyökumppani

Fin_tail_1Finnair ja Suomen Paralympiakomitea ovat solmineet kolmen vuoden mittaisen yhteistyösopimuksen, jonka myötä Finnairista tulee Paralympiakomitean pääyhteistyökumppani. Näin Suomen paralympiajoukkue matkustaa sekä PyeongChangin 2018 että Tokion 2020 paralympiakisoihin sinivalkoisin siivin.

"On hienoa olla Suomen paralympiajoukkueen virallinen lentoyhtiö ja pääyhteistyökumppani. Tuemme paralympiajoukkueen matkaa menestykseen ja edistämme yhdessä esteettömän matkustamisen teemaa", sanoo Finnairin toimitusjohtaja Pekka Vauramo.

Vauramo_A330"Haluamme tarjota paraurheilun huipuille parhaat yhteydet kisakohteeseen Aasiassa ja ainutlaatuisen kokemuksen heidän valmistautuessaan kisoihin. Yhdenvertaisuus ja monimuotoisuuden tukeminen ovat osa Finnairin arvopohjaa, ja Finnair on sitoutunut tarjoamaan yhdenvertaisia mahdollisuuksia asiakkailleen, henkilöstölleen ja yhteistyökumppaneilleen".

"Paralympialaiset ovat myös erinomainen mahdollisuus tehdä Finnairia tunnetuksi maailmalla. Yhdessä toimien saamme myös arvokasta tietoa palvelujemme saavutettavuudesta sekä kehitystarpeista", päättää Vauramo

"Paralympiaurheilijat matkaavat sinivalkoisin siivin tuleviin paralympialaisiin saaden siten ensiluokkaisen lähdön kisoihin. Rohkeudelle ja esteettömän matkustuksen teemoille pohjaavan yhteistyömme kannustaa kaikkia, mahdollisiin rajoitteisiin katsomatta, aktiiviseen osallistumiseen ja synnyttämään uusia menestystarinoita. Olen erittäin iloinen siitä, että Finnair on Suomen Paralympiakomitean uusi pääyhteistyökumppani", sanoo Suomen Paralympiakomitean pääsihteeri Tero Kuorikoski.

Finnair on myös Suomen ja Ruotsin Olympiakomitean virallinen kumppani.

Lue myös: