Forenom avaa lentokenttähotellin Tukholman Arlandan lentokentälle CAE:n simukeskukseen

ESSA_TrainingCenterSuomalainen yritysmajoituspalveluita tarjoava Forenom avaa hybridihotellin-Tukholman Arlandan lentoasemalle. Kyseessä on uusi konsepti , jossa on täysin varusteltujen asuntojen ja hotellihuoneistojen lisäksi rakennuksessa sijaitsee oma siipi hostellihuoneille. Hotelli rakentuu nykyiseen CAE:n koulutuskeskukseen. Forenomilla on hostelli myös mm. Helsinki-Vantaan lentoasemalla.

Vuoden 2020 alkupuolella avautuva Forenom Aparthotel Arlanda sijaitsee muutaman minuutin kävelymatkan päässä Tukholman Arlandan lentoasemalta. Forenomin hotellin vieressä sijaitsee Radisson Blue hotelli.

Forenomin uusi hotelli rakennetaan nykyiseen CAE:n koulutuskeskuksena tunnettuun rakennukseen osoitteessa Kabinvägen 5. Hotelli tulee sijaitsemaan nelikerroksisen rakennuksen yhdessä kerroksessa ja koulutuskeskus jatkaa toimintaansa normaalisti.

Jumbohostel_1Samassa rakennuksessa on toiminut koulutuskeskuksia Oxford aviation academy ja SAS Training Centerin nimillä. Rakennuksen vieressä on myös Boeing 747 -kone, jossa toimii Jumbo hostel.

Majoitukseen on tarjolla yhteensä 120 täysin varusteltua asuntoa ja huonetta, joista osa on korkeatasoisia huoneistoja ja osa design-hostellihuoneita. Lisäksi kattoterassille avautuu asiakkaiden käyttöön pohjoismainen sauna.

Forenomin mukaan huoneistojen sisustus edustaa pohjoismaisen kodin elämäntapaa ja designia, ja jokaisesta hotellihuoneistosta löytyy täysin varusteltu keittiö.

 Hostellisiipi on toteutettu samaan tapaan kuin Forenomin Jyväskylän design-hostelli, joka on kerännyt paljon huomiota muun muassa 5,5 neliön minihuoneellaan. Pohjoisen luonnon innoittamassa hostellisiivessä on konseptin mukaisesti jaetut kylpyhuoneet ja keittiöt.

Forenom_logoTukholman Arlandan lentokentällä vieraili vuonna 2017 yli 21 miljoonaa kansainvälistä matkustajaa. Forenom uskoo, että uudenlainen majoituskohde sopii erityisesti alueella projektiluonteisesti työskenteleville sekä matkustajille, jotka tarvitsevat pidempiaikaista majoitusta tai välilaskun vuoksi majoitusta lentokentän alueella.

"Uuden majoitusratkaisun avulla voimme tarjota erilaisia majoitusvaihtoehtoja korkealaatuisista kahden makuuhuoneen huoneistoista kompakteihin design-hostellihuoneisiin. Uskomme, että pohjoismainen elintapa ja design täysin varusteltuine keittiöineen kiinnostaa paitsi tilapäisesti alueella asuvia myös liike- ja kansainvälisiä vapaa-ajan matkustajia", sanoo Forenomin toimitusjohtaja Johannes Kangas.

Lue myös: