Helsinki-Vantaan lentoaseman johtaja kiittää henkilöstöä toukokuisesta Skytrax menestyksestä

HEL_Twr_logo_2017_1Helsinki-Vantaan lentoaseman johtaja Ulla Lettijeff kiittelee koko lentoaseman henkilökuntaa toukokuussa tulleesta menestyksestä Skytraxin lentoasemavertailussa. Suomen portti maailmalla on kovassa laajennusvaiheessa onnistunut ottamaan jo neljättä kertaa haltuunsa Pohjois-Euroopan parhaan lentoaseman tittelin. Lentoposti.fi kertoi asiasta tuoreeltaan jo 11. toukokuuta 2020.

Skytraxin vuosittaisen lentoasemavertailun tuloksen julkistettiin 11. toukokuuta 2020. Maailman parhaan lentoaseman tittelin vei jälleen Singaporen Changin lentoasema. Helsinki-Vantaa nousi sijalle 15. ja sai myös Pohjois-Euroopan parhaan lentoaseman tittelin.

Ulla_Lettijeff"Helsinki-Vantaalla toimii noin 1 500 yritystä ja organisaatiota, joiden palveluksessa työskentelee yhteensä yli 20 000 ihmistä.  He kaikki yhdessä ovat olleet mukana luomassa lentoasemalle asiakkaiden arvostamaa sujuvaa palvelua, joka on yksi Helsinki-Vantaan vahvimmista kilpailutekijöistä ja jonka avulla lentoasema erottuu edukseen muista maailman lentoasemista. Tästä on hyvä jatkaa", sanoo Ulla Lettijeff.

Finavia on parin viimeisen vuoden aikana panostanut merkittävästi asiakaskokemuksen kehittämiseen ja tehnyt tiivistä yhteistyötä lentoasemalla toimivien yritysten ja viranomaisten kanssa asiakaspalvelun laadun kehittämiseksi.

Esimerkkinä Lettijeff mainitsee laajan Finavia Academy -valmennusohjelman, jonka tavoitteena on tarjota yhtenäinen matkustuskokemus läpi koko lentoaseman palvelupolun. Valmennuksella tähdätään eri toimijoiden välisen yhteistyön kehittämiseen ja hyvän yhteishengen luomiseen. Henkilöstön sitoutuminen on yksi tärkeimmistä menetystekijöistä.

"Skytraxin palkinto ei siis ole ihan pelkkää sattumaa. Asiakaskokemuksen kehittäminen on Finavian strategian keskiössä, ja sen lisäksi kaikilla Helsinki-Vantaalla työskentelevillä on yhteinen kunnianhimoinen tavoite tarjota maailmanluokan palveluita", kertoo Lettijeff.

Lue myös toukokuinen uutisemme vuoden 2020 Skytrax-vertailusta sekä artikkelimme lentoaseman laajennushankkeista kesällä 2020:

Helsinki-Vantaan laajennustyöt etenevät - pandemian hiljentämät lentoasemat valmiina avaukseen