Hiihtolomalaiset suuntaavat Norwegianilla Lontooseen ja Espanjaan

Norwegian_JLR_2Norwegianin lennot Lontooseen ja Espanjaan alkavat täyttyä hiihtolomaviikoilla. Varaustilanne kertoo, että hiihtolomaviikkojen suosituimmat matkakohteet Suomesta ovat Lontoo ja neljä kohdetta Espanjassa.

Kestosuosikki Lontoon lisäksi Helsingistä, Turusta ja Oulusta Espanjaan lennettävät kohteet manner-Espanjan Costa del Solilla ja Costa Blancalla sekä Kanariansaarilla ovat tänä vuonna Norwegianin suosituimpia hiihtolomakohteita.

"Viikkojen 8, 9 ja 10 varaustilanne on erittäin hyvä. Esimerkiksi uusi reittimme Turusta Alicanteen Espanjaan on erittäin suosittu ja se on talven lomaviikkojen ajalta lähes loppuunmyyty", kertoo Norwegianin Ruotsin ja Suomen viestintäpäällikkö Charlotte Holmbergh Jacobsson.

Norwegianin viisi suosituinta kohdetta hiihtolomaviikoilla ovat Lontoon lisäksi Iberian niemimaan kohteet Malaga ja Alicante sekä Kanariansaarten kohteet Gran Canaria ja Teneriffa.

Norwegianilla on suorat lennot Helsingistä Lontooseen, Malagaan, Alicanteen, Gran Canarialle ja Teneriffalle sekä Oulusta Gran Canarialle, Teneriffalle ja Alicanteen. Turusta on niin ikään mahdollista lentää suorilla lennoilla Alicanteen.

"Erityisesti Malagan lento on suosittu hiihtolomalaisten lisäksi monien talvensa Malagan ympäristössä viettävien suomalaisten keskuudessa", kertoo Holmbergh Jacobsson.

"Olemme myös iloisia, että asiakkaamme ovat ottaneet innolla vastaan suorat lennot maakuntakentiltä Turusta ja Oulusta, ja lennot ovat täyttyneet mukavasti".

Norwegian.com sivustolla voi kätevästi rakentaa itselle sopivan matkan varaamalla lennon lisäksi hotellin ja vuokraamalla auton. Lennolle varattavien lisäpalvelujen varaaminen sujuu myös kätevästi netissä. Lataamalla matkapuhelimeen Norwegianin Matka-assistentti-sovelluksen on omaa varausta helppo hallinnoida ennen matkaa ja matkan aikana.

Norwegianin koneet on pääsääntöisesti varustettu ilmaisella WiFi-yhteydellä.