Kansainvälinen lentäjäliitto IFALPA palkitsi suomalaiskapteenin lentoturvallisuustyöstä

Vode_1Kansainvälinen lentäjäliitto IFALPA on palkinnut lentokapteeni Kari Voutilaisen merkittävällä Scroll of Merit -tunnustuksella. Suomen Lentäjäliittoa edustava kapteeni Voutilainen on tehnyt merkittävää kansainvälistä lentoturvallisuustyötä useiden vuosien ajan. Kaikkiaan IFALPA palkitsi neljä muutakin ansioitunutta lentokapteenia.

IFALPA_logoIFALPA palkitsi kapteeni Kari Voutilaisen hänen monesta roolistaan järjestössä. Vuosien varrella hän on toiminut edustajana sekä puheenjohtajana eri komiteoissa.

Voutilaisen lisäksi Scroll of Merit -tunnustuksen saivat myös neljä muuta lentokapteenia. He olivat kapteenit Greg Wolfsheimer, Greg Fallow, Terry Lutz ja Ray Gelinas.

IFALPAn Scroll of Merit -tunnustus jaetaan yksilöille, jotka ovat mm. palvelleet järjestöä uskollisesti ja kunniakkaasta sekä saavuttaneet järjestön asettamat päämäärät.

Tunnustukset jaettiin IFALPAn 70:ssä vuosikokouksessa, joka järjestettiin Madridissa 8.-13. huhtikuuta. Kansainvälinen lentäjäliitto IFALPA edustaa yli 100 00 lentäjää lähes 100 maassa ympäri maailman. IFALPA on perustettu vuonna 1948.

FPA_logo_1Suomen Lentäliitto FPA:n piiriin kuuluu yli 1000 liikenne- ja helikopterilentäjää seitsemästä eri yhdistyksestä. FPA:n tärkeimpänä tehtävänä on esiintyä ammatillisissa ja lentoturvallisuuskysymyksissä liikennelentäjien edustajana niin kotimaisilla kuin kansainvälisilläkin foorumeilla.