Lufthansan halpalento-operaattori Eurowings aloittaa kaukolennot

Eurowings_A320_A330_2Lufthansa aloittaa kaukolennot halpalento-operaattori Eurowingsin siivin. Kaukolentoja tarjotaan asiakkaille jopa 99,99 euron hinnoilla. Ensimmäiset kohteet ovat Karibialla, Lähi-idässä ja Thaimaassa.

Lipunmyynti Eurowingsin kaukolennoille on aloitettu ja lennot alkavat 25. lokakuuta 2015. Eurowingsin kaukolentoja operoidaan Köln-Bonnin lentokentältä Airbus A330 -laajarunkokoneilla.

Uusi Eurowings brändi perustuu Germanwings-konseptin toimivuuteen tarjoten innovatiivisia halpalentoja Saksassa ja Euroopassa. Perustuen hyväksi havaittuun toimintatapaan konseptin käyttö laajennetaan lähiliikenteestä mannertenvälisiin lentoihin.

Eurowings_best_cabin_1Talvikaudesta 2015/2016 lähtien tarjolle tulee uusi reittiverkosto, jonka kohteita ovat Dubai, Bangkok, Phuket sekä Karibian kohteet Kuuban Varadero ja Dominikaanisen tasavallan Punta Cana. Lippuja tarjotaa kolmessa luokassa: Best, Smart ja Basic. Esimerkkihinnat yhdensuuntaiselle Dubain reitille eri lipputyypeillä ovat Basic 99,99 eur, Smart 149,99 eur ja Best 399,99 eur.

Eurowingsin kaukoliikennelaivastossa on alkuvaiheessa kaksi Airbus A330-200 -konetta. Laivaston on määrä kasvaa kaikkiaan seitsemään koneeseen. Koneita operoi Lufthansan ja Turkish Airlinesin yhteisomistuksessa oleva SunExpress Deutschland omalla ohjaamo- ja matkustamomiehistöllään.

Eurowings_A320_A330_fleetLufthansan uusi tuotantoalusta Eurowings aloitti lennot lähiliikenteessä Saksassa Frankfurtin ja Münchenin liikenteen solmukohtien ulkopuolella Airbus A320 -koneilla helmikuussa 2015. Talvikaudella 2015/2016 toimintaa laajennetaan myös ensimmäiseen Saksan ulkopuoliseen hubiin, kun Itävallan Wieniin sijoitetaan kaksi A320-konetta.

”Eurowings strategia vahvistaa asemaamme point-to-point -liikenteessä”, sanoi Lufthansa German Airlinesin toimitusjohtaja ja Lufthansan hallituksen jäsen Karl Ulrich Garnadt.

”Uusi Eurowings tuo kaukolennoille houkuttelevan reittiverkoston sekä alhaiset lippujen hinnat. Asiakkaat odottavat meiltä korkeaa laatua. Germanwingsin avulla olemme osoittaneet voivamme yhdistää halvat hinnat hyvään laatuun. Jatkamme tämän toteuttamista laajennetulla reittiverkostolla uuden Eurowingsin avulla”, Jatkoi Garnadt.

Lue myös: