Mira Linnamaa nimitettiin Norwegianin viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtajaksi Suomessa

MiraLinnamaa_NorwegianMira Linnamaa on nimitetty Norwegianin viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtajaksi Suomessa. Linnamaa aloitti uudessa tehtävässä 29. huhtikuuta 2024. Linnamaan toimipaikka sijaitsee Helsingissä.

Mira Linnamaa on toiminut aiemmin vt. viestintäjohtajana VR Groupissa ja viestintäpäällikkönä Telia Finlandilla sekä Sanoman ja MTV:n toimittajana. Linnamaalla on maisterin tutkinto journalismista Turun yliopistosta.

"Olen erittäin iloinen toivottaessani Mira Linnamaan tervetulleeksi Norwegianin perheeseen. Hänen kokemuksensa, osaamisensa ja asenteensa perusteella olen varma, että hän sopii hyvin tiimiimme. Linnamaalla on ratkaiseva rooli viestinnän ja yhteiskuntasuhteiden johtamisessa ja kehittämisessä Suomessa", sanoi Norwegianin viestintäjohtaja Esben Tuman.

Aiemmissa tehtävissään Linnamaa on osoittanut erinomaista ymmärrystä suomalaisesta markkinasta sekä osaamista. Uudessa tehtävässään hän keskittyy Norwegianin näkyvyyden kehittämiseen sekä yhteistyöhön eri sidosryhmien kanssa Suomessa.

"Olen todella innoissani uudesta roolistani. Ilmailuala kehittyy nopeasti, ja odotan innolla pääseväni osallistumaan Norwegianin menestystarinan luomiseen Suomessa. Olen varma, että saavutamme hienoja asioita yhdessä lahjakkaan tiimin kanssa",  sanoi Linnamaa.