Muumit entistä vahvemmin mukana Finnair 100 -juhlavuonna - Arabialta Matkalla-muumijuhlamuki

Muumit_Finnair100_1Arabia tuo markkinoille rajoitetun erän Matkalla-muumimukeja Finnair 100 -vuotisjuhlan kunniaksi. Suomalaiset Muumit ovat olleet perinteisesti mukana Finnairin toiminnassa ja 100-vuotisjuhliin liittyen kaksi Airbus A350 -laajarunkokonetta lentää Muumit-teemaiseksi teipattuna.

Finnairin 100-vuotisjuhlien kunniaksi julkaistavan Matkalla-muumimukin kuvituksena on molemmilla puolilla Tove Janssonin romaanin Muumipapan urotyöt -kuvat. Toisella puolella mukia kuvataan nuorta Muumipappaa ja hänen seuruettaan hurjalla matkalla kuninkaan 100-vuotisjuhliin. Sisäpinnalla näkyy kuumailmapallo samasta alkuperäisestä kuvasta. Finnair 100 -juhlamuki on toteutettu Kaj Franckin 0,3 litran Teema-sarjan mukiin.

Yleisön ostettavaksi juhlamukeja tulee rajoitetusti. Finnair lahjoittaa kaikille työntekijöillensä tällaisen juhlamukin. Muumimukeja on julkaistu ilahduttamaan erilaisia merkkihetkiä ja mukeista on muodostunut usein haluttuja keräilyesineitä.

"Toivon, että tämä lahja tuo työntekijöillemme monia mukavia hetkiä. Nauttiessaan kupillisen kuumaa työntekijämme voivat muistella Finnairin 100-vuotista taivalta ja omaa osuuttaan siinä", sanoi Finnairin toimitusjohtaja Topi Manner Blue Wings -verkkojulkaisussa.

Muumit ovat ilahduttaneet Finnairin matkustajia 1990-luvulta lähtien niin lentokoneissa kuin lapsiperheille suunnatuissa tuotteissa. Nyt Finnair 100 -juhlavuonna kaksi Finnairin Airbus A350 -laajarunkokonetta lentää Muumipeikko ja Niiskuneiti -teemaisena. Kyseessä ovat neljäs ja viides Muumit-teemainen lentokone Finnairin historiassa.

Finnair Blue Wings: Matkalla-muumimuki juhlistaa 100-vuotiasta Finnairia

OH-LWP_070323

OH-LWP_tail_070323

Lue myös: