NIKI Luftfahrt GmbH operoi helmikuussa myös osaa Finnairin Münchenin ja Zürichin lennoista

Finnair käyttää Air Berlinin itävaltalaisen tytäryhtiön FlyNikin Airbus A320 -konetta ja miehistöä reiteillään Münchenin ja Zürichin helmikuussa. Finnair kertoo Wet Lease -kaluston käytön johtuvan operatiivisista syistä. FlyNiki operoi myös osaa Finnairin Berliinin ja Wienin lennoista.

FlyNiki (NIKI Luftfahrt GmbH) operoi 7. – 18. helmikuuta osaa Finnairin Münchenin ja Zürichin lennoista. FlyNiki operoi lentoja näillä reiteillä Airbus A320-koneella omalla miehistöllään. Vuokrakoneissa ei siten ole mukana Finnairin henkilökuntaa. Samaten lennonaikaista Sky Bistro tai Tax-free -myyntiä ei järjestetä.

Aikataulujen osalta lennot pysyvät ennaltaan eikä asiakkailta vaadita toimenpiteitä. Matkustajat voivat kuitenkin halutessaan siirtää matkaansa yhden kerran ilman kuluja 19. helmikuuta ja 31. maaliskuuta välisenä aikana. Tarjolla on myös uudelleenreititys toisen oneworld-yhtiön lennoilla tai lentolipun takaisinmaksu.

FlyNiki aloitti lennot Finnairin Helsinki-Berliini reitillä ulkoisena operaattorina 1. helmikuuta emoyhtiön AirBerlinin väreissä olevalla A319-koneella. Wienin reitti siirtyi osin FlyNikin operointiin 6. helmikuuta.

Finnair kasvattaa omaa kapearunkolaivastoaan kuudella 209-paikkaisella Airbus A321-200 -leasingkoneella, joiden lisäkapasiteetti liittyy yhtiön laivastoon vuonna 2017.

Lue myös: