Norwegian avaa reitin Helsinki-Vantaalta Varnaan ja lisää lentoja Osloon ja Kööpenhaminaan

Norwegian_winter_noseNorwegian avaa uuden reitin Helsinki-Vantaalta Bulgarian Varnaan. Reittiavauksen lisäksi Norwegian lisää lentoja Osloon ja Kööpenhaminaan. Viikkovuorot kasvavat jo kolmeentoista.

 Norwegian aloittaa lennot Varnaan 1. heinäkuuta 2017. Reittiä lennetään kerran viikossa lauantaisin.

Varna on Bulgarian kolmanneksi suurin kaupunki, joka sijaitsee Mustanmeren rannalla Pohjois-Bulgariassa. Rantakaupunki tarjoaa kaikkea kilometrien mittaisista hiekkarannoista kauniiseen luontoon ja kulttuuriin.

"Olemme iloisia, että Helsingistä pääsee nyt suorilla lennoillamme Varnaan ja siten matkustajat saavat jälleen lisää valinnanmahdollisuuksia Norwegianilla. Otamme tänä vuonna vastaan yli 30 uutta konetta ja lanseeraamme monia uusia reittejä. Toivotammekin yhä useammat matkustajat tervetulleiksi lennoillemme nykyaikaisiin, mukaviin ja aiempaakin ympäristöystävällisempiin lentokoneisiimme", sanoo Norwegianin kaupallinen johtaja Thomas Ramdahl.

Helsingin ja Oslon samoin kuin Helsingin ja Kööpenhaminan väliset lennot lisääntyvät 13 viikoittaiseen lähtöön.

Kevään aikana alkavat myös syksyllä 2016 lanseeratut suorat lennot Helsingistä Amsterdamiin ja Pristinaan. Lennot Hollannin pääkaupunkiin alkavat huhtikuussa ja Kosovon pääkaupunkiin kesäkuussa.

Norwegian tarjoaa noin 40 suoraa reittiä Helsingistä. Lisäksi hyvillä vaihtoyhteyksillä Skandinavian pääkaupunkien kautta Suomesta lähtevillä matkustajilla on mahdollisuus lentää Norwegianilla kaikkiaan 140 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa, Lähi-idässä, Thaimaassa, Yhdysvalloissa ja Karibialla.