Norwegian avaa uuden kaukoreitin Lontoosta Bostoniin

Norwegian_Dreamliner_1Norwegian jatkaa panostuksiaan Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa. Vuosi sitten Norwegian lanseerasi kaukolennot Ison-Britannian ja Yhdysvaltain välillä. Tällä hetkellä Norwegian on ainoa Isossa-Britanniassa kaukolentoja tarjoava halpalentoyhtiö. Yksivuotispäivän yhteydessä Norwegian lanseeraa Lontoo Gatwick – Boston Logan. 

Norwegianin lennot Lontoon Gatwickin kentällä alkoivat jo vuonna 2007 ja yhtiö on siitä lähtien kasvanut voimakkaasti joka vuosi. Gatwickin kentän kolmanneksi suurimpana lentoyhtiönä Norwegian tarjoaa laajan reittiverkoston Gatwickistä.

Norwegian aloitti kaukolennot Lontoosta suorilla lennoilla Yhdysvaltoihin vuosi sitten. Tällä hetkellä Norwegian on ainoa halpalentoyhtiö Isossa-Britanniassa, joka tarjoaa kaukolentoja.

"Pidän erittäin myönteisenä sitä, että panostuksemme kaukolentotoimintaan Lontoon Gatwickissä on otettu näin hyvin vastaan vain vuodessa. Yli 200 000 matkustajaa on jo lentänyt näillä Norwegianin Ison-Britannian ja Yhdysvaltain välisillä reiteillä", sanoo Norwegianin toimitusjohtaja Björn Kjos.

"Kun ensi vuonna otamme vastaan lisää Dreamlinereita, voimme esitellä uusia mielenkiintoisia kohteita, kuten Boston. Tämä tarkoittaa myös useampia vaihtoehtoja pohjoismaalaisille matkustajille, jotka nyt voivat lentää Bostoniin Lontoon kautta", päättää Kjos.

"Kuluneet 12 kuukautta ovat olleet fantastisia sekä Norwegianille että Gatwickille, kun kaukoreittejä on avattu edullisilla hinnoilla Atlantin yli. Nyt on jälleen tulossa jännittävä kohde Yhdysvalloissa", sanoo Gatwickin lentokentän toimitusjohtaja Stewart Wingate.

Suorat lennot Lontoon Gatwickin ja Bostonin Loganin lentokenttien välillä lennetään neljä kertaa viikossa toukokuusta 2016 lähtien. Liput tulevat myyntiin myöhemmin tänä vuonna.

Norwegian on ainoa lentoyhtiö, joka lentää suoraan Bostoniin, New Yorkiin, Los Angelesiin, Fort Lauderdaleen ja Puerto Ricoon Lontoon Gatwickistä. Syksyyn mennessä Lontoon Gatwickin ja New Yorkin välisten lähtöjen määrä kasvaa päivittäisiksi.