Norwegian ja Aurinkomatkat lennättävät talvikaudella Oulusta etelän lämpöön

Norwegian_engineAurinkomatkojen Kanariansaarten lomamatkoja saa asiakkaiden toiveesta jälleen suorilla lennoilla Oulusta. Talven valikoimaan kuuluvat eteläisen Teneriffan kohteet sekä Aurinkomatkojen kaikki Gran Canarian valmismatkakohteet. Lennot operoi Norwegian.

"Suoria lentoja Oulusta Kanarialle on toivottu takaisin todella paljon. Kanariansaaret ovat suosituimpia talvilomakohteitamme lämpimän ilmaston ja monipuolisten lomailumahdollisuuksien ansiosta. Kanariansaarilla voi nauttia rantalomasta, erilaisista retkistä ja hyvästä ruuasta. Lisäksi aidot kaupungit ja vuoristokylät sekä vilkas iltaelämä takaavat hyvän loman", Aurinkomatkojen markkinointi- ja viestintäpäällikkö Sanna Forsström-Hack kertoo.

Ensimmäinen lento Gran Canarialle lähtee 6.11.2013 ja Teneriffalle 13.2.2014. Lennot lennetään suoraan kohteisiin suomalaisille jo tutuilla Norwegianin koneilla.

Norwegian operoi ensikerran lentoja Oulusta lomakohteisiin, kun yhtiö aloitti lokakuussa 2012  kerran viikossa operoimansa reittilennon Las Palmasiin.

Aurinkomatkat - Suntours Ltd Ab on perustettu vuonna 1963 ja se kuuluu Finnair-konserniin.