Norwegianin Suomen reittiverkosto laajenee jo 26 kohteeseen kesäaikataulukaudelle 2022

Norwegian_taxi_2Norwegianin uusi nousu jatkuu ja kesäaikataulukaudelle 2022 on luvassa Pohjoismaista kaikkiaan 259 reitin laajuinen verkosto. Suomestakin luvassa on lentoja 26 kohteeseen. Norwegian laajentaa verkostoaan matkustus- ja karanteenirajoitusten helpottaessa vastaten kasvavaan kysyntään.

"Norwegian on valmistautunut hyvin vuoteen 2022, vaikka pandemia vaikuttaa edelleen toipumassa olevan ilmailualaan. Meillä on uudelleenjärjestelytoimien myötä erittäin joustava lentokonelaivasto sekä vähemmän velkaa, sopeutettu laivaston ja organisaation koko. Olemme lisäksi saaneet uutta pääomaa. Ajat ovat olleet kovat, mutta niiden tuloksena olemme vahvempia kuin ennen pandemiaa", sanoi Norwegianin toimitusjohtaja Geir Karlsen.

Nor_737_3Norwegian palasi tauon jälkeen Suomen markkinoille kesäkuussa 2021, kun yhtiö avasi lennot Helsinki-Vantaalta Tukholmaan, Osloon, Ouluun, Malagaan ja Alicanteen. Kesäkuussa 2021 Norwegianilla oli käytössä 15 lentokonetta.

Odotetusti verkosto laajenee merkittävästi koronaviruspandemian vaikutusten vähentyessä ja Norwegian avaa kesäaikataulukaudelle 2022 Pohjoismaisille markkinoille kaikkiaan 259 reittiä. Kokonaismäärässä lasketaan eri reiteiksi esimerkiksi Helsinki-Oslo ja Oslo-Helsinki.

Norjalaisyhtiön reittiverkostoon on luvassa 136 reittiä Norjasta, 54 reittiä Tanskasta, 53 reittiä Ruotsista ja 26 reittiä Suomesta.

Suomesta ja Helsinki-Vantaalta on luvassa lentoja Alicanteen, Ateenaan, Barcelonaan, Burgasiin, Dubrovnikiin, Gdanskiin, Korfulle, Krakovaan, Kreetalle, Kyprokselle, Lontoon Gatwickiin, Malagaan, Mallorcalle, Montenegroon, Nizzaan, Osloon, Ouluun, Pisaan, Pristinaan, Pulaan, Rodokselle, Rovaniemelle, Tukholmaan, Varnaan ja Venetsiaan.MH

Lipunmyynti kyseisille reiteille on jo avattu.

Lue myös: