Patria ja S&K Logistics Services tarjoavat yhteistyössä laskutelinehuoltoa F/A-18 Horneteille

Patria_HN_huolto_1Patria ja yhdysvaltalainen S&K Logistics Services tarjoavat yhteistyössä laskutelineiden huoltopalvelua Boeing (McDonnell Douglas) F/A-18 Hornet -hävittäjien käyttäjämaille. Yhteistyö perustuu yhtiöiden aiemmin tänä vuonna allekirjoittamaan teolliseen yhteistyösopimukseen.

“Ilmailun elinkaaren tukipalvelut ovat Patrian erikoisalaa, ja yhtiöllä on yli 20 vuoden kokemus Hornetien korjauksesta ja huollosta. S&K Logistics Services on kokenut logistiikan asiantuntija. Tässä yhteistyössä yhdistyvät molempien yhtiöiden osaamisalueet, ja olemme rakentaneet asiakasnäkökulmasta tehokkaan palvelun”, kertoo Patrian Aircraft-yksikön markkinointi- ja myyntijohtaja Tuure Hakavuori.

“Patrian pitkäaikainen kokemus sotilasilmailun huolto- ja korjaustoiminnasta yhdistettynä S&K LS:n elinkaaren tukipalveluihin ja monimutkaisten puolustusjärjestelmien palvelutarjontaan sekä molempien yhtiöiden pitkäaikainen kokemus toiminnasta puolustushallinnon kanssa takaavat asiakkaille luotettavan, korkeatasoisen ja laadukkaan palvelun sekä hävittäjäkaluston korkean käytettävyyden”, sanoo S&K LS:n MRO-palveluiden johtaja Gail Schmer.

  Patria ja S&K Logistics Services esittelivät F/A-18 Hornetien laskutelinehuoltoa sekä muita palveluitaan toukokuussa Naval International Aviation Logistics Process Improvement Team (LPIT) -tapahtumassa Kentuckyssa Yhdysvalloissa.

Lue myös: