Patria voitti tarjouskilpailun Norjan Bell-helikoptereiden huollosta

BELL_412_ArapahoPatria Helicopters AB on voittanut tarjouskilpailun koskien Norjan puolustusvoimien Bell 412 -helikoptereiden huoltoa ja allekirjoittanut nelivuotisen sopimuksen Norjan puolustusvoimien logistiikkaorganisaation NDLO (Norwegian Defence Logistics Organisation) kanssa.

 Norjan Ryggessä ja Barduforssissa olevat Norjan kuninkaallisten ilmavoimien Bell 412 SP Arapaho -helikopterit huolletaan Patrian tiloissa Ruotsin Arlandassa. Ilmavoimilla on näitä koptereita kaikkiaan 18. Bell 412 SP -kopterit otettiin käyttöön Norjassa vuonna 1989.

Patria_peter_orjesPatrian solmima sopimus sisältää option kolmesta lisävuodesta ja se on arvoltaan noin 7,1 miljoonaa euroa.

 “Olemme erittäin ylpeitä ja iloisia tästä tilauksesta. Se on meille osoitus luottamuksesta, jonka olemme saavuttaneet asiakkaamme organisaatiossa,” sanoo Patria Helicopters AB:n toimitusjohtaja Peter Örjes.

Patria huoltaa myös Norjalaisten NH90-helikopterit. Keväällä 2017 solmitun sopimuksen kesto on kaksivuotinen ja se sisältää optiot kahdesta lisävuodesta.

  Patria Helicopters AB on osa Patria-konsernia. Sen toiminta keskittyy pääosin helikoptereiden elinkaaren tukipalveluihin sisältäen kunnossapitoa, huoltoa ja erilaisia korjauksia. Lisäksi yhtiö tarjoaa komponentteja ja laitteita koptereihin sekä tekee erilaisia päivitys- ja muutostöitä.

Lue myös: