Ryanair avaa reitin Pariisin Beauvaisista Rovaniemelle - jo yhtiön kuudes talvikauden reitti Rovaniemelle

EI-EFF_220621aRyanair ilmoitti avaavansa jo kuudennen reittinsä Rovaniemelle, kun yhtiön on määrä avata sinne lentoyhteys marraskuussa 2024 Pariisin Beauvaisista. Ryanair yhdistää Rovaniemen talvikaudella 2024/2025 myös Brysseliin, Dubliniin, Liverpooliin, Lontooseen ja Milanoon.

Ryanair lentää Pariisin Beauvaisista Rovaniemelle 1. marraskuuta 2024 lähtien aina talviaikataulukauden loppuun eli 28. maaliskuuta 2025 saakka. Lentoja on luvassa reitille kahdesti viikossa lentopäivien ollessa maanantai ja perjantai.

"On hienoa, että Ryanair kehittää Suomen-reittitarjontaansa entisestään. Toivotamme yhtiön jo kuudennen reitin lämpimästi tervetulleeksi Rovaniemen lentoasemalle! Säännölliset reittilentoyhteydet ovat erittäin tärkeitä Suomen saavutettavuudelle, ja teemme Finaviassa aktiivisesti töitä niiden kehittämiseksi", sanoi Finavian reittikehityksestä vastaava johtaja Petri Vuori.

Kova talvikysyntä on tuonut muutoksia Suomen Lapin lentoasemien toimintaan talvikausille juuri Rovaniemellä, mutta myös Kittilässä. Lentoasemilla otetaan käyttöön varsinaista slot-koordinaatiota kevyempi malli eli ns. aikatauluneuvonta.

Lue myös: