Ryanair laajensi verkostoaan Tallinnasta - uusia kohteita avattiin myös Helsingistä ja Tukholmasta

Ryanair_737sRyanair on talviaikataulukauden käynnistyessä kasvattanut voimakkaasti läsnäoloaan Pohjoismaissa ja Baltiassa. Halpalentoyhtiön verkostoon on avattu tai avataan kahdeksan uutta kohdetta Helsinki-Vantaalta, 21 Tukholman Arlandasta ja seitsemän uutta kohdetta Tallinnasta.

Ryanair avasi loka-marraskuun vaihteessa Helsinki-Vantaalta kahdeksan uutta reittiä ja  tarjolla on jopa 29 viikkovuoroa kohteisiin Euroopassa. Halpalentoyhtiön verkosto kattaa Suomesta jo 14 kohdetta Euroopassa. Myös kesäreitti Helsingistä Venetsiaan on jo julkistettu.

Käynnistynyt talviaikataulukausi toi Ryanairille myös uuden liikenteen solmukohdan Tukholman Arlandaan, josta se lentää 89 viikkovuoroa 21 kohteeseen Euroopassa

Edellisten lisäksi halpalentoyhtiö lentää talviaikataulukauden aikana myös 15 suoraa reittiä Tallinnasta eri puolille Eurooppaa. Seitsemän talvikauden reiteistä on uusia avauksia. Kesäaikataulukaudella Ryanair lensi Tallinnasta 17 viikkovuoroa ja talviaikataulukaudelle on luvassa 37 viikkovuoroa.

Ryanairin uudet reittiavaukset ovat lennot Tallinnasta Billundiin, Tukholman Arlandaan, Barcelonaan ja Liverpooliin. Lisäksi Ryanair avaa 2. marraskuuta lennot Tallinnasta Napoliin ja Pariisiin Beauvaisiin ja 3. marraskuuta vielä Rooman Ciampinoon.

Lue myös: