Taste of Finnair -ateriat tarjolle myös Foodora-palveluun

TOF_CA_closeFinnair laajentaa Taste of Finnair -aterioiden myyntiä uusiin kanaviin ja maanantaista 3.5. alkaen Finnair Kitchenissä Vantaalla käsintehtyjä valmisaterioita saa valittujen K-kauppojen lisäksi nyt myös Foodora Marketista. 

”Tämä uusi avaus Foodoran kanssa tuo annokset yhä useamman asiakkaan saataville. Kun monet jo haaveilevat tulevista matkoista, haluamme tarjota pienen Finnair-elämyksen kotona nautittavaksi”, kertoo Finnair Kitchenin toiminnasta vastaava johtaja Marika Nieminen.

Ateriat ovat saatavilla Foodoran verkkoruokakaupasta Foodora Marketista Helsingissä. Kyseessä on miehittämätön myymälä eli ns. dark store, jossa henkilökunta kerää asiakkaan sovelluksella tai verkkoselaimella tekemän tilauksenja kuljettaa ostokset asiakkaan haluamaan osoitteeseen.

Taste of Finnair -aterioita  myydään laajalti K-kaupoissa ja uusina kauppoina  mukaan on tullut K-Supermarket Hertta ja K-Supermarket Munkki sekä K-Market Kotikontu ja K-Market Topeliuksenkatu.  Kaikkiaan tuotteita myydään jo 18 K-kaupassa.

TOF_hinnat

”Taste of Finnair syntyi koronakriisin aikana uutena mahdollisuutena laajentaa Finnair Kitchenin toimintaa ja työllistää henkilökuntaa. Iloksemme olemme voineet tehdä siitä pysyvän osan tuotantoamme. Jatkossa aiomme myös kehittää tuotetta ja valikoimaa edelleen”, sanoo Nieminen.

Taste of Finnair -ateriat on valmistettu käsin Finnair Kitchenissä Vantaalla. Finnairin omien huippukokkien suunnittelemat ateriakokonaisuudet ovat saaneet inspiraatiota Finnairin businessluokan aterioista. Aterioissa esittelemme niin pohjoisen raikkaita makuja kuin Finnairin reittikohteiden makumaailmaa.

Lue myös:

Blogi: Lentokoneruoka yllätti – Lentoposti koemaistoi Taste of Finnair -valmisruuat