Norse Atlantic Airways aloittaa lennot Lontoosta New Yorkiin - tilapäisyhteys myös Oslosta Gatwickiin

Norse_787_GCKWSNorse Atlantic Airways on aloittanut lipunmyynnin myös Lontoosta lähteville lennoilleen. Avauslento Lontoon Gatwickistä kohti New Yorkin nousee ilmaan elokuussa 2022. Ensimmäiset reittinsä Norse Atlantic Airways  käynnistää Oslosta kesäkuussa 2022.

Norse Atlantic Airways avaa päivittäiset lennot Lontoon Gatwickistä New Yorkin JFK:lle 12. elokuuta 2022 lähtien. Kyseessä on jo yhtiön viides reittijulkistus. Aiemmat reittijulkistukset ovat koskeneet Osloa. Suunnitelmien mukaan myös Lontoosta on luvassa useampi reitti Yhdysvaltoihin.

Lennot Lontoosta lähtevät kello 13.00 ja saapuvat New Yorkiin kello 15.55 paikallista aikaa. Paluulento nousee ilmaan New Yorkista kello 17.55 ja laskeutuu seuraavana aamuna kello 06.20 Lontooseen. Lippujen hinnat alkavat 255 punnasta.

Transatlanttisten lentojen lisäksi Norse Atlantic Airways lentää tilapäisesti ainakin kesän ajan lentoja Oslon ja Lontoon Gatwickin välillä Boeing 787 Dreamlinereillaan. Yhdensuuntaisten lippujen hinnat alkavat 41 punnasta.

Lennot Lontoosta Osloon mahdollistavat matkailun Norjaan, mutta myös yhteydet Norse Atlantic Airwaysin Oslosta lähtevillä kaukolennoilla Fort Lauderdaleen, Orlandoon ja Los Angelesiin.

Norsella on 15 Boeing 787 Dreamlinerin laivasto, joilla se aikoo lentää transatlanttisia lentoja Oslosta, Lontoosta ja Pariisista. Yhtiön avauslento nousee ilmaan 14. kesäkuuta 2022 reitillä Oslosta New Yorkiin.

Lue myös: