Norwegian aloittaa suorat lennot Floridaan

DreamTour_5Norwegian aloittaa Tukholmasta ja Kööpenhaminasta suorat lennot Floridan Fort Lauderdaleen. Lennot operoidaan kahdesti viikossa. Fort Lauderdale tunnetaan keskeisen sijaintinsa takia myös Floridan porttina.

Fort Lauderdalen reitin myötä Norwegian Air Shuttle avaa kaukoliikennekohteen myös Kööpenhaminasta. Tukholman reitti on jo kolmas yhtiön kaukoliikennereitti Ruotsin pääkaupungista. Norwegianin lomalentoavaus Kööpenhaminasta on 29. marraskuuta 2013 ja Tukholmasta 1. joulukuuta 2013.

"Korkeat hinnat ja jousmattomuus ovat jo liian pitkään leimanneet kaukoliikennettä. Norwegian on saanut erittäin hyvän vastaanoton avattuaan alhaisten hintojen reitit Bangkokiin ja New Yorkiin", jyrähtää Norwegianin toimitusjohtaja Bjørn Kjos tiedotteessa.

"Lippujen myynti on osoittanut kilpailukykyisten hintojen tarpeen kaukoliikenteen osalta myös Skandinaviasta Aasiaan ja Yhdysvaltoihin. Olemme ylpeitä voidessamme avata reitin myös Fort Lauderdaleen".

Kööpenhaminasta Fort Lauderdaleen lennetään maanantaisin ja perjantaisin. Lennot lähtevät Kööpenhaminasta 14.45 ja Fort Lauderdaleen laskeudutaan 19.30. Paluulento lähtee kello 21.30 ja saapuu Kööpenhaminaan 12.45 seuraavana päivänä.

Tukholmasta Fort Lauderdaleen lennetään torstaisin ja sunnuntaisin. Lennot lähtevät Tukholmasta 14.45 ja Fort Lauderdaleen laskeudutaan 19.30. Paluulento lähtee kello 21.30 ja saapuu Kööpenhaminaan 13.00 seuraavana päivänä.

Aikataulut mahdollistavat myös suomalaisten matkan Floridan lämpöön. Fort Lauderdalesta on vain puolen tunnin matka Miamiin. Läheisyydessä ovat myös Orlando, Everglades ja Key West.