Aurinkomatkat peruuttaa Israelin matkat koko kaudelta - Finnair lentää toistaiseksi

AurinkoMatkat_logoIsraelin pitkään jatkuneen epävakaan turvallisuustilanteen vuoksi Aurinkomatkat peruu loka–maaliskuun valmismatkat Israeliin. Aurinkomatkat on yhteydessä kaikkiin loka–maaliskuulle matkan varanneisiin asiakkaisiinsa ja tarjoaa korvaavaa matkakohdetta. Finnair tarjoaa matkustajille lippujen muutosmahdollisuutta.

Israelin Tel Avivissa sijaitsevan Ben Gurionin lentoaseman turvallisuus on ollut esillä jo pidemmän aikaa. Syynä lentojen perumisiin on Hamasin tekemät raketti-iskut lentoaseman läheisyyteen. Järjestö on myös mediatietojen mukaan uhannut suoraan lentoliikennettä iskuillaan.

”Tilannetta arvioituamme olemme päättäneet peruuttaa Israelin matkat tältä talvikaudelta. Seuraamme tilannetta tiiviisti ja reagoimme, mikäli maan tilanne muuttuu. Otamme viikon sisällä yhteyttä kaikkiin asiakkaisiimme, jotka ovat varanneet Aurinkomatkojen valmismatkan Israeliin loka–maaliskuulle ja tarjoamme korvaavaa matkaa toiseen kohteeseen”, Aurinkomatkojen toimitusjohtaja Timo Kousa sanoo.

"Ruuhkien välttämiseksi toivomme asiakkailtamme malttia ja kärsivällisyyttä odottaa yhteydenottoamme."

Aurinkomatkoilla ei ole tällä hetkellä valmismatkailijoita Israelissa, sillä Israelin-matkojen talvikausi olisi alkanut vasta 20.10.2014.


Finnair lentää Tel Aviviin kahdesti viikossa

DSC_1713Finnair ei ole vielä perunut lentojaan Tel Avivin Ben Gurioniin. Yhtiö tarjoaa kuitenkin muutosmahdollisuutta Tel Aviviin ostettuihin lippuihin.

Mikäli matkustaja on ostanut lippunsa viimeistään 22. heinäkuuta 2014 ja alkuperäinen matkustuspäivä on 23.7.2014 tai sen jälkeen, matkustuspäiviä voi muuttaa kerran ilman muutoskuluja.

Muutoksen ehtoina on lennon alkuperäisen matkustusluokan säilyttäminen ja matkustuspäivän on olatava viimeistään 12. lokakuuta 2014. Takaraja muutoksille on 30. elokuuta 2014.

Finnair seuraa Israelin turvallisuustilannetta aktiivisesti.

Lue myös: