Boeing laajentaa 737-koneiden luovutuskeskusta - kapearunkoisten koneiden kysyntä kasvaa

Boeing_delivery_center_1Boeing varautuu nouseviin tuotantomääriin ja 737-koneiden kysynnän kasvuun laajentamalla koneiden luovutuskeskustaan Seattlen Boeing Fieldillä. Boeing valmistaa huhtikuusta lähtien kuukausittain jo 42 kapearunkoista 737-konetta ja uusi MAX-versio tekee myös tuloaan tuotanto-ohjelmaan.

 

"Asiakkaamme odottavat ja antaitsevat ensiluokkaiset tilat, kun he vastaanottavat koneitaan. Uudistukset vievät asiakaskokemuksen uudelle tasolle", kommentoi Boeingin 737 ohjelman apulaisjohtaja Beverly Wise.

"Suuremman kapasiteetin takaavat tilat ovat vaatimus tuotantonopeuksien kasvattamiseksi ja uuden 737 MAX  -koneen tuotannon aloittamista varten".

Suunnitelmien mukaan koneiden toimitukset jatkuvat saumattomana rakennustöiden aikana, joka tarkoittaa myös yhden rakennuksen purkamista. Uudistetun luovutuskeskuksen on määrä valmistua vuoden 2015 puoliväliin mennessä.

Boeing 737 tuotantonopeus nousee huhtikuussa 42 koneen kuukausivauhtiin ja 47 koneen nopeus saavutetaan 2017. Tuotantonopeus on parantunut lähes 50 prosentilla vuodesta 2010. Boeing aloittaa uusin CFM Leap-1B -moottorein ja AT wingletein varustettujen 737 MAX -koneiden toimitukset vuonna 2017 uudistetusta luovutuskeskuksestaan.