Norse Atlantic Airways jälleenvuokraa jo viidennen Dreamlinerin - kesällä 2023 laivastossa 10 konetta

Norse_ohilentoNorse Atlantic Airways jälleenvuokraa vielä yhden itse vuokraamistaan Boeing 787 Dreamliner -laajarunkokoneista. Kyseessä on jo viides jälleenvuokraaminen kaikkiaan 15 Boeing 787 Dreamlinerin laivastosta. Toistaiseksi nimeämätön asiakas vuokraa 787-8 -koneen 18 kuukauden ajaksi.

Norse Atlantic Airways on päässyt sopimukseen Boeing 787-8 Dreamlinerin jälleenvuokrauksesta. Kyseessä on viides ulos vuokrattava laajarunkokone ja se on määrä toimittaa asiakkaalle vuoden 2022 loppuun mennessä. Vuokra-aika on 18 kuukautta ja sopimus tuo Norse Atlantic Airwaysille positiivista tulovirtaa. Jo aiemmin neljä Dreamlineria on vuokrattu Air Europalle.

Norse on vastaanottanut 13 konetta vuokraamistaan 15 Boeing 787 Dreamlinerista. Ne on kaikki yhtiön vuokrattu historiallisen alhaisella hinnalla pitkäksi aikaa. Kyseessä on ns. Power-by-Hour -sopimuksia, joissa koneista on maksettu käytön mukaan ensimmäisen 12 kuukauden ajan. Viimeiset kaksi Dreamlineria on määrä toimittaa Norselle vuoden 2022 loppuun mennessä.

Halpalentoyhtiö on joutunut avaamaan reittejään odotettua hitaammin ja talvikaudelle on käytössä entisestään supistettu liikenneohjelma. Tähtäimessä on laajennettu liikenneohjelma kesäkaudelle 2023, kun luvat ovat kunnossa nyt lentojen käynnistämiseksi myös Isosta-Britanniasta Yhdysvaltoihin.

"Tämä jälleenvuokraussopimus tuo meille enemmän kassavirtaa vuokrajakson ajalta. Aiomme lentää kymmenen Boeing 787 Dreamlinerin laivastolla kesällä 2023, joka tarkoittaa merkittävää kasvua ensimmäiseen toimintavuoteen verrattuna.", sanoi Norse Atlantic Airwaysin toimitusjohtaja Bjørn Tore Larsen.

Lue myös: