Norwegian avaa uudet kaukoreitit Bostoniin Oslosta ja Kööpenhaminasta

Norwegian_Dreamliner_1Norwegian jatkaa uusien reittien avaamista Yhdysvaltoihin. Yhtiö avaa keväällä 2016 suorat lennot Oslon ja Bostonin sekä Kööpenhaminan ja Bostonin välillä. Lennoille on hyvät yhteydet Helsingistä.

"Hyvä uutinen eurooppalaisille ja amerikkalaisille, jotka haluavat lentää edullisesti ja mukavasti mannerten välillä", sanoo Norwegianin toimitusjohtaja Björn Kjos.

Norwegian lentää Oslon ja Bostonin väliset lennot kahdesti viikossa, Kööpenhaminan ja Bostonin väliset lennot kerran viikossa. Heinäkuussa julkistetun Lontoon ja Bostonin välistä reittiä  lennetään neljä kertaa viikossa. Kaikki lennot alkavat toukokuusta 2016 lähtien ja niille on hyvät yhteydet Helsingistä.

"Olemme todella iloisia, että voimme tarjota lisää uusia kaukoreittejä. Tämä on hyvä uutinen pohjoismaalaisille ja eurooppalaisille matkustajille, jotka haluavat lentää edullisesti ja mukavasti Bostoniin ja Yhdysvaltoihin, mutta myös amerikkalaisille matkustajille, jotka haaveilevat matkasta Pohjoismaihin ja Eurooppaan", sanoo Kjos.

Heinäkuussa Norwegianin kaukolennot olivat pääosin täynnä ja niiden käyttöaste oli 97 prosenttia.

"Aiempaa suurempi osuus matkustajistamme on amerikkalaisia, mikä osoittaa, että markkinoilla on tarve. Yhä useammat suorat reitit maanosien välillä tuovat yhä useampia amerikkalaisia Eurooppaan ja Pohjoismaihin. Tämä on myönteistä alueen taloudelle ja matkailuelinkeinolle", jatkaa Kjos.

Norwegian tarjoaa viisi reittiä Boston Loganin kansainväliseltä kentältä, mikä on enemmän kuin mikään muu ei-amerikkalainen lentoyhtiö tarjoaa. Bostonista on hyvät yhteydet muualle Yhdysvaltoihin.

Norwegian lentää tällä hetkellä Yhdysvalloissa New Yorkiin, Fort Lauderdaleen, Orlandoon ja San Franciscoon. Myöhemmin syksyllä alkavat uudet reitit Karibialle ja Las Vegasiin.

Suuri reittiverkosto Yhdysvalloissa ja mahdollisuus ostaa Norwegianin yhdensuuntaisia lippuja tarjoavat paljon mahdollisuuksia niille, jotka haluavat kokea enemmän Yhdysvaltain lomallaan. Loman voi aloittaa esimerkiksi lentämällä Norwegianilla Bostoniin, viettää muutama päivä siellä ja matkustaa edelleen New Yorkin sykkeeseen.

New Yorkista matkaa voi jatkaa Norwegianin suorilla lennoilla Karibialle, josta on hyvät yhteydet Norwegianin lennoilla Lontoon tai Skandinavian pääkaupunkien kautta Helsinkiin.

 Lue myös: