Norwegian lentää Helsinki-Vantaalta Milanon Bergamoon myös talvikaudella 2024/2025

Norwegian_737MAX_1Norwegianin kesäkuun alussa avaama kesäreitti Helsinki-Vantaalta Italiaan Milanon Bergamoon saa jatkoa myös talvikaudelle. Halpalentoyhtiön mukaan matkustuskysyntä reitillä olisi niin kovaa, että reitistä tulee ympärivuotinen.

Norwegianin mukaan suurin osa Helsinki-Milano-Bergamo -reitin asiakkaista matkustaa Suomesta Italiaan, mutta varausten perusteella myös Italiasta Suomeen lentävien turistien määrä on kasvussa. Tällä hetkellä reitin käyttäjistä 70 prosenttia on Suomesta ja 30 prosenttia Italiasta.

”Pohjois-Italiassa sijaitseva Milano-Bergamo on monipuolinen kohde, josta on lyhyt matka Como- ja Garda-järville, mutta myös suosituille Alppien rinteille, jonne moni suuntaa talvella laskemaan. Olemme todella iloisia, että Suomesta matkustavien lisäksi myös italialaiset ovat ottaneet reitin hyvin vastaan”, sanoi Norwegianin kaupallinen johtaja Magnus Thome Maursund.

Norwegian avasi reitin Helsinki-Vantaalta Milanon Bergamoon 2. kesäkuuta 2024. Kesäkaudella reittiä lennetään kolmesti viikossa ja talvikaudelle on luvassa kaksi viikkovuoroa.

Norwegianilla on tarjolla Helsinki-Vantaalta56 kolme kohdetta Italiassa. Milanon Bergamon lisäksi lentoja on tarjolla Venetsiaan ja Pisaan.

Helsinki-Vantaalla Norwegianilla on nykyisin viisi Boeing 737 -konetta ja yhtiö on kaavaillut sijoittavansa Suomeen lisäkoneita vuodelle 2025.

Norwegianin koko reittiverkostossa on kesällä 2024 kaikkiaan 340 reittiä 122 kohteeseen ja päivittäisiä lentoja on kaikkiaan noin 500.

Lue myös: