Ryanair lentää kesällä 2018 Lappeenrannasta Ateenaan

Ryanair Boeing 737Euroopan suurin halpalentoyhtiö Ryanair palaa Lappeenrantaan ja aloittaa viikoittaiset lennot Ateenaan keväällä.  Noin kuukauden verran operoitavaa lomareittiä lennetään 16. toukokuuta lähtien.

 

Kreikan pääkaupunki Ateena on maan suurin kaupunki, jossa asukkaita on noin 4,2 miljoonaa. Noin 40 prosenttia maan väestöstä asuu Ateenan alueella. Ryanairilla on kattavat jatkoyhteydet Ateenasta useille Kreikan saarille sekä muihin Euroopan kohteisiin. 

"Toivotamme Ryanairin lämpimästi tervetulleeksi Lappeenrantaan, Suomen hienoimman järviseudun sydämeen”, kommentoi Eija Joro, Lappeenrannan lentokentän toimitusjohtaja.

"Uusi Ateenan reitti tarjoaa Itä-ja Etelä-Suomesta kätevän ja edullisen yhteyden suoraan aurinkoiseen Kreikan pääkaupunkiin ja saaristoon. Uusi reitti mahdollistaa myös sujuvan yhteyden Pietarin ja Kreikan välillä”, jatkaa Joro.

"Ryanair on iloinen voidessaan julkistaa uuden Lappeenranta–Ateena -yhteyden, joka tulee myyntiin Ryanair.com sivuilla tänään keskiviikkona 11. lokakuuta", kommentoi Pohjoismaiden ja Baltian markkinointi- ja myyntijohtaja Chris Lundshøj.

Avausta juhlistetaan erityishintaisilla lipuilla Lappeenrannasta Ateenaan. Vain 29,99 € maksavilla lipuilla voi matkustaa aikavälillä 16.5.–14.6.2018. Erityishintaiset liput ovat ostettavissa 11.–13.10.2017.

"Paikkoja on rajoitetusti, joten varaus on hyvä tehdä nopeasti", kannustaa Lundshøj.