Suomen Ilmailumuseon kirjasto lisäsi Finna.fi-hakupalveluun yli 3000 julkaisua

Ilmailumuseo_entranceSuomen Ilmailumuseon kirjasto on lisännyt Finna.fi-hakupalveluun yli 3000 julkaisua. Tarjolla on ilmailuaiheisia julkaisuja niin siviili-, sotilas- kuin viranomaislähteistä viimeisen noin sadan vuoden ajalta. Finnan hakutuloksien perusteella voi sopia vierailuajan Ilmailumuseon kirjastolle tiedon alkulähteille.

Suomen Ilmailumuseon kirjaston mittavasta kokoelmasta Finna.fi -hakupalvelun piiriin on saatettu 4000 nidettä ja 3100 nimikettä. Ne on valikoitu arviolta museokirjaston eniten kysytyimmistä ja käytetyimmistä julkaisuista. Suomen ilmailumuseon kirjasto sisältää toimialan keskeisiä painettuja siviili-, sotilas- ja viranomaislähteitä noin viimeisen sadan vuoden ajalta.

Varsinaisiin julkaisuihin pääsee käsiksi jättämällä yhteydenottopyynnön vierailuajan varaamiseksi nimeketietojen yhteydestä löytyvän Ota yhteyttä -linkin kautta. Varaus tulee tehdä noin viikkoa etukäteen. Ilmailumuseon kirjaston aineistoa ei lainata kotiin vaan asiakkaat voivat selailla nimikkeitä tutkijatilassa kirjaston yhteydessä.

Museon kokoelmapalvelut – mukaan lukien kirjasto – ovat etukäteisvarauksesta avoinna 16. kesäkuuta 2023 saakka, jonka jälkeen ne sulkeutuvat 7. elokuuta asti.

Suomen Ilmailumuseo on aiemmin julkaissut merkittävän määrä valokuvamateriaalia Finna.fi -palvelussa.

Suomen Ilmailumuseon Finna.fi -käyttöliittymä

Lue myös: