Finnair avaa kesäkaudelle 2025 reitin Kirkkoniemeen - lisälentoja myös Tallinnaan, Riikaan ja Vilnaan

Norra_ATR_2Finnair lisää kesäaikataulukaudelle 2025 lentoja Baltian alueelle Tallinnaan, Riikaan ja Vilnaan. Uutena kesäkohteena Finnairin tarjontaan tulee Pohjois-Norjan Kirkkoniemi. Lentoja Kirkkoniemeen operoi Nordic Regional Airlines (Norra).

Finnair avaa kesäkaudella 2025 uuden reitin Pohjois-Norjan Kirkkoniemeen, jonne lennetään Helsingistä Ivalon kautta kolmesti viikossa. Operaattorina uudella reitillä toimii Norra ja lennot lennetään 68-paikkaisella ATR 72-500 -potkuriturbiinikoneella.

Uusi reitti palvelee suomalaisia ja kansainvälisiä matkailijoita, jotka haluavat vierailla Suomen Lapin lisäksi Pohjois-Norjassa. Kirkkoniemi on tunnettu mm. Hurtigrutenin lauttareitin päätepisteenä. 

“Kirkkoniemen reitti vahvistaa jo ennestään laajaa verkostoamme pohjoisessa, ja mahdollistaa nopean ja sujuvan yhteyden Helsingistä Pohjois-Norjaan matkustaville asiakkaillemme”, kertoo Finnairin kaupallinen johtaja Ole Orvér. 

Finnair lisää lentoja kesäkaudella 2025 myös Tallinnaan, Riikaan ja Vilnaan. Tallinna ja Riika saavat viisi uutta viikkovuoroa ja Vilna kaksi.