Suomen Olympiakomitea ja Finnair aloittavat yhteistyön - kohti Rion olympialaisia

Fin_tail_1Suomen Olympiakomitea ja Finnair julkistivat tänään merkittävän yhteistyösopimuksen suomalaisten huippu-urheilijoiden tukemiseksi kohti Rion Olympialaisia 2016.

Suoraan urheilijoille kohdistuvan tuen kautta olympialaisiin ja paralympialaisiin valmistautuvien urheilijoiden matkustaminen helpottuu ja kustannukset alenevat. Yhteistyöhön kuuluu myös se, että Huippu-urheiluyksikkö ja Finnair jakavat osaamistaan eri toimialojen kesken. 

"Suomalaista huippu-urheilua ja Finnairia yhdistää sinivalkoinen suorituskyky ja pyrkimys jokapäiväisiin huippusuorituksiin. On hienoa että olemme löytäneet tavan tehdä yhteistyötä, jonka kautta suomalaisurheilijoiden keskittyminen omaan ydintekemiseen eli harjoittelemiseen ja kilpailemiseen vahvistuu olennaisesti", toteaa huippu-urheiluyksikön johtaja Mika Kojonkoski.

"Haluamme olla tukemassa suomalaista urheilua ja siten siivittää sinivalkoista menestystä maailmalla", sanoo Finnairin kaupallinen johtaja Juha Järvinen. 

"Jokaisen huippusuorituksen takana on paljon työtä ja hyvä tiimi, ja olemme iloisia voidessamme omalta osaltamme tukea olympia- ja paralympiaurheilijoiden valmistautumista Rion kisoihin", Järvinen kiteyttää.