Norwegian lentää talven sesonkiaikoina Kittilään - lentoja läpi talven myös Rovaniemelle

Norwegian_737_HELNorwegian panostaa talvikaudella Lappiin ja lentää Rovaniemelle sekä Kittilään. Lentoja Helsinki-Vantaalta Rovaniemelle on tarjolla läpi talvikauden ja Kittilään puolestaan lennetään joulun ja uudenvuoden välillä sekä hiihtolomaviikoilla.

Norwegian tarjoaa läpi talven yhteydet Helsingin ja Rovaniemen välillä. Talven kiireisimpien viikkojen aikana, loppuvuoden viikoilla 51 ja 52 sekä etelän hiihtolomalaisia palvelevilla viikoilla 7 ja 8, yhtiöllä on myös useita lentoja Helsingin ja Kittilän välillä.

"Lennot Kittilään palvelevat erityisesti kotimaassa matkaavia joulun ja hiihtoloman viettäjiä, mutta tarjoavat myös erinomaisen mahdollisuuden muualta Euroopasta Suomeen saapuville matkailijoille jatkaa matkaansa Lappiin", kertoi Norwegianin Pohjoismaiden viestintäjohtaja Andreas Hjørnholm.

Ympäri vuoden lennettävä Helsingin ja Rovaniemen välinen reitti on erityisen suosittu talviurheilulajien harrastajille. Rovaniemeltä on helppo jatkaa matkaa moniin Lapin hiihtokeskuksiin. Kittilän lennot tarjoavat hyvän lisän kiireisimpien talvikuukausien aikana erityisesti Lapin länsiosan hiihtokeskuksiin suuntaaville.

Norwegian aloitti nykyiset lentonsa Rovaniemelle jo kesäaikataulukaudelle 2022. Kittilään yhtiö on lentänyt aiemmin ja ensimmäiset avaukset tehtiin jo vuonna 2011. Keväällä 2020 Norwegian vetäytyi kaikilta Suomen reiteiltä ja paluu takaisin Suomeen käynnistyi kesäkuussa 2021.

Kotimaan kohteiden lisäksi Norwegian lentää nykyisin talvikuukausina Helsingistä suosituimpiin kohteisiin Espanjassa ja Pohjoismaissa sekä Lontoon Gatwickiin. Maaliskuun lopussa voimaan tulevasta kesäaikataulusta Norwegian on tähän mennessä julkistanut 18 kohdetta suorilla lennoilla Helsingistä eri puolille Eurooppaa reittiverkostossaan, jossa on kaikkiaan 239 reittiä tulevalla kesäkaudella 2023.

Lue myös: