Norwegianin ensimmäinen lento Floridaan lähti matkaan

787_norwegian_netNorwegianin ensimmäinen suora lento Skandinaviasta Fort Lauderdaleen on lähtenyt kohti Floridaa. Ensilento lähti Kööpenhaminasta ja se oli samalla yhtiön ensimmäinen kaukolento Tanskasta.

Norwegianin Floridanlennot lähtevät ensimmäistä kertaa matkaan lauantaina 30. marraskuuta myös Oslosta ja 1. joulukuuta Tukholmasta. Lentoja operoi Norwegianin kolmas ja uusin Boeing 787 Dreamliner.

Aikataulut mahdollistavat myös suomalaisten matkan Floridan lämpöön. Fort Lauderdalesta on vain puolen tunnin matka Miamiin. Läheisyydessä ovat myös Orlando, Everglades ja Key West.

Norwegian avaa keväällä 2014 uudet reitit myös Los Angelesiin, San Franciscoon ja Orlandoon. Yhtiö Norwegian on ainoa operaattori, joka tarjoaa välilaskuttomat lennot Oslosta Los Angelesiin, San Franciscoon (Oakland International Airport) ja Orlandoon, Tukholmasta Los Angelesiin, San Francistoon tai Kööpenhaminasta Los Angelesiin.

Lue myös:

Norjalaisilla menee kyllä lujaa ja korkealla. Eipä sitä olisi uskonut että "pienestä" Norwegianin halppislentoyhtiöstä olisi lentämään Floridaan asti. Hyvä että saadaan kilpailua yhdysvaltiohin kohdistuvaan liikenteeseen. Rahanvastike on kyseisellä lentoyhtiöllä ollut aina huippuluokkaa. Hyvä Norjalaiset!

Toivoo Susanna.